Створюють новий індустріальний парк, який виграв у «Нових лідерах – 2»

Опубліковано:
12 Серпня, 2019

У Чорткові розглянули проект про створення індустріального парку «Chortkiv-West». Минулого року мер міста презентував цю ідею на телепроекті «Нові лідери – 2». Його підтримали більшість глядачів, відтак, очільник міста виграв 1 мільйон гривень на реалізацію проекту.

Першим кроком для реалізації проекту — це затвердження концепції індустріального парку, яку прийняли на 64 позачерговій сесії Чортківської міської ради. Необхідні документи направлять в Міністерство економічного розвитку і торгівлі України для включення індустріального парку «Chortkiv-West» в єдиний Реєстр індустріальних парків України. Адже, як повідомляють в міській раді, без наявного документа створити парк не можливо.

Зі слів міського голови, виграні кошти в проекті витратять на розробку проєктно-кошторисної документації та проведення всіх комунікацій до майбутнього індустріального парку (електро- та газопостачання, водопостачання та водовідведення, Інтернет)

До слова, згідно з прийнятої Концепції, площа індустріального парку у Чорткові сягатиме 90 гектарів. Таким чином, в місті зможуть створити понад сім тисяч робочих місць.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #індустріальний парк «Chortkiv-West», #нові лідери, #тернопіль, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: