На Хмельниччині мати задушила і сховала в пакеті новонароджену дівчинку

Опубліковано:
11 Серпня, 2019

В Хмельницькій області понад 10 років діє “вікно життя”. За весь час до нього потрапило лише одне немовля. Натомість в регіоні почастішали випадки, коли мати позбувається від своєї дитини “звірячим” способом. 

Так, ще одна шокуюча подія сталася 7 серпня в Нетішині. Після 21-ї години до місцевої лікарні привезли 23-річну жінку на “швидкій”. У неї були явні ознаки пологів. Сама жінка свою вагітність заперечувала. Лікарям сказала, що в неї заболів живіт через хворі нирки.

Медики в історію не повірили і викликали поліцію. Ті допитали жінку, проте нічого нового їм вона не повідомила. Чоловік пацієнтки теж запевняв, що про вагітність дружини нічого не знав. Він, нібито, тривалий час перебував у селі. А всі симптоми дружина пояснювала хворобою.. 

Коли жінку поставили перед фактом і показали висновок медиків, вона розповіла свою версію подій. За її словами, вагітність стала для неї несподіванкою і була небажаною . Про свій стан вона не говорила ні чоловіку, ні родичам. Коли почалися перейми, вона була вдома сама з двома маленькими дітьми. Немовля народила у ванній, 6 серпня. Поліції сказала, що дівчинка була мертвонародженою.   

У шоковому стані вона, нібито, поклала тіло маляти у пакет і викинула у сміттєпровід на поверсі. На місцевому світтєзвалищі немовля шукали всі місцеві правоохоронці. Також були залучені ДСНСники. Проте пошуки результатів не дали. 

Як у повідомленні з’ясувалося пізніше, жінка збрехала поліції для того, щоб приховати свій злочин. Насправді ж тіло новонародженої дівчинки вона ретельно запакувала і сховала у кімнаті гуртожитку. Там його виявили під час обшуку. 

Правоохоронці віддали тіло маляти на експертизу. За попередніми результатами, дитина народилась живою. Далі, ймовірно, мати її задушила та позбулася тіла. Про це йдеться у повідомленні ГУНП у Хмельницькій області.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #дитина, #Нытишин, #трагедыя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: