Понад 19 мільйонів переглядів за рік зібрав кліп «Синя смужка» від «V.I.P Тернопіль»

Опубліковано:
11 Серпня, 2019

Понад 19 мільйонів людей за рік переглянули кліп команди «V.I.P Тернопіль» – «Синя смужка» у Ютубі. Ця відео робота була опублікована 9 серпня 2018 року і, за словами виконавців пісні, за цей час потрапляла на перше місце у рейтингу «Популярне».

Знімали відео роботу на початку травня 2018 року у Тернополі на кількох локаціях, зокрема, у дворі будинку на вул.. Злуки, на пляжі «Циганка», у парку ім. Т.Шевченка, на вул. Валова, на Театральному Майданіна  і навіть на території пожежної частини та ін.. Головною героїнею є Тетяна Песик, яка у кліпі привертає увагу чоловіків, зокрема колег по команді, своєю епатажністю і водночас безпосередністю. Це третя відеоробота «ВІА Кіп’яток».

Taras Stadnytskyy: “Рівно рік тому ми залляли на ютуба нашу “Синю смужку” за 12 місяців пісня була навіть першою в рейтингу “Популярне”, на даний час набрала 19 195 000 переглядів і стала мало не народним хітом хіба воно не було того вартим?!”

Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВІП, #кліп, #комнда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #синя смужка, #тарас стадницький, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: