На Шумщині проходить таборова зустріч національної скаутської організації «Пласт»

Опубліковано:
11 Серпня, 2019

8 серпня 2019 року відбулося відкриття таборової зустрічі  «Антонівці.Нескорені-2019», присвяченої 77-річниці створення УПА, 28-й річниці Незалежності України та 870 річчю міста Шумськ, в штабі ВО УПА “Волинь-Південь” с. Антонівці Шумського району.

На зустріч завітали міський голова Володимир Плетюк, секретар міської ради Людмила Павленко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Любов Дмитрук.

Міський голова привітав членів «Пласту» із відкриттям таборової зустрічі та побажав міцного здоров’я, гарту, завзяття і наснаги, з користю використовувати усі можливості пластового руху, і надалі проводити цікаві заняття, вишколи й інші заходи.

Таборова зустріч національної скаутської організації “Пласт” триватиме до 11 серпня 2019 року.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ліс, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОТГ, #пласт, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: