Пенсіонер, якого збило авто у Заліщицькому районі, помер у лікарні

Опубліковано:
10 Серпня, 2019

8 серпня близько 3:30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, що неподалік села Торське, водій автомобіля Chevrolet Tacuma збив жителя Заліщик, 1946 року народження. З ушкодженнями обох стоп та закритою черепно-мозковою травмою до лікарні чоловіка госпіталізували, – розповіли у поліції.

За словами водія, дорога не освітлювалася. За метрів шістдесят він помітив на своїй смузі чоловіка, який йшов назустріч і не реагував на сигнали. Кермувальник загальмував, але уникнути удару не зміг.

Потерпілий вдарився головою в лобове скло та відлетів на три метри від автівки. Водій викликав швидку та поліцію. Медикам довелося ампутувати потерпілому обидві кінцівки ніг, але врятувати життя заліщанину не вдалося.

У водія відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенміонер, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: