У Тернополі готуються до Дня міста

10.08.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, до Дня міста, підготовлють парки до святкування, а саме: здійснюють ремонт громадських вбиралень, пішохідних доріжок, фонтанів.

Так, у парку «Національного відродження» триває реконструкція громадської вбиральні та ведеться капітальний ремонт пішохідних доріжок. Як зазначає міський голова, за рік їм також вдалося відремонтувати співоче поле та пішохідні зони.

«В цьому році тут також було відремонтовано Співоче поле, оновлено зовнішнє освітлення пішохідних зон, а завдяки Громадському бюджету тут облаштовують новий дитячий інклюзивний майданчик, який буде загальнодоступним та відкритим для усіх мешканців міста», - розповідає очільник Тернополя Сергій Надал.

Також, в парку ім. Т. Шевченка наразі триває капітальний ремонт сходів, що біля фонтану «Сльози Гронського» та реконструкція альтанки неподалік Тернопільського замку. А на парковій зоні облаштовують меморіальну стелу «Воїнам, загиблим за волю України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі