У Заліщиках виступатиме піаніст-віртуоз, якого знає весь світ

Опубліковано:
10 Серпня, 2019

17-18 серпня Заліщики вітають гостей міста на фестивалі InStrum Fest, який відбудеться у партнерстві з Представництвом ЄС в Україні. Організатори  хочуть створити знаковий для України продукт, котрий зможе  змінити майбутнє міста і регіону навколо Дністровського каньйону та реалізувати його туристичний потенціал.

Це фестиваль камерно-інструментальної, симфонічної музики та мистецтва. Мета фестивалю – популяризація сучасного культурного продукту, відновлення Заліщиків у якості унікального європейського курорту, відродження вже існуючого потенціалу в інноваційному сучасному контексті.

Гості фестивалю матимуть нагоду   послухати мелодії у виконанні  всесвітньо-відомого піаніста-віртуоза  в дуеті з Мартою Адамчук, симфонічно-рокового оркестру, інструментального гурту із Дніпра. Відкриттям фестивалю стане  і багатогранний проект напрямку барабанного мистецтва, чортківській кавер дует, що поєднує класичну музику та поп-рок Double Blast, проект піаністки та вокалістки Юлії Запорожець,львівський композитор і піаніст, що створює та виконує музику у стилі “неокласика” Єгор Грушин.

Читайте також

17-18 серпня – у Заліщиках фестиваль InStrum Fest (Відео)

Організатори мають на меті поєднати історичний і культурний контент з активним відпочинком. Окрім музичної програми запланували  зону з інтерактивом для гостей: майстер-класи, ігри, покази авторського кіно,фотовиставка, пізнавально-інформаційні зустрічі з історії розвитку Заліщиків та регіону у Центральній районній бібліотеці, туристичний квест  знаковими  місцями Заліщиків. Цей південний регіон Тернопільщини  декілька десятиліть тому був одним із ключових європейських туристичних центрів, в якому відчувається міцний багатокультурний вплив Польщі, Австро-Угорщини, Литви. Особливий акцент організатори фестивалю  роблять на  розвитку туристичного потенціалу місцевості та її промоції. Відвідувачам пропонують  не тільки культурний, але й привабливий для подорожей контент: сплави по Дністру, відвідування печер, екскурсії. Окрім того,  представлять  Креативну територію ЄС, де гості свята зможуть, релаксуючи у зірковому  наметі, дізнатися корисну інформацію про європейську культуру та цінності, а також зробити селфі у спеціальній фотозоні та взяти участь у дитячих творчих активностях.

Ентузіасти фестивалю переконані, що подорожі новими місцями України та сприяння розвитку культури – найцінніший внесок у своє майбутнє та майбутнє країни, який може зробити кожен громадянин. На фестивалі чекають  захопленого Україною і Тернопільщиною мандрівника!

Людмила ОСТРОВСЬКА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віртуоз, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піаніст, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: