П’ятнадцятирічний рибалка уперше зловив товстолоба вагою 8 кг.

Ланівчанин Артур Кривончак у вільний від навчання час грає у волейбольній команді (тренер Наталія Юрчук), з другого класу відвідує гурток початкового технічного моделювання у будинку дитячої та юнацької творчості (керівник гуртка Василь Павлів), а відтак – призер багатьох змагань, має численні грамоти й медалі. А ще любить футбол, свого часу займався танцями.

Найбільше хобі хлопця – риболовля. І за найменшої нагоди – до водойми. Дрібну рибку випускає, більшу обов’язково несе додому. А правило в їхній сім’ї таке, як каже мама: хто зловив рибу, той її і чистить. Тож Артур сам свою здобич і чистив. Торік на його вудочку попався судак вагою 2,5 кг. Але рекордний улов юнак мав цими днями: восьмикілограмовий товстолоб!

«Артур – затятий рибалка. Коли буває влітку у таборі, то найбільше, за чим там шкодує, що не може ловити рибу. А як удома – то вдосвіта сам встає і йде до ставка, – розповідає мама хлопця Оксана. – До Дня міста міська рада преміювала обдарованих дітей. Артур отримав тисячу гривень за досягнення у спорті. За ці кошти купив собі якусь там класну вудочку. Каже, що якби не така вудка, він би цього товстолоба не зловив. Я його ледь додому занесла. І чистила цього разу сама. Голову пиляла пилкою, а філе заважило 4 кг. Це таке свято для нас!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Артур Кривончак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риболовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #улов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: