Врятувати дочку і чоловіка від раку просить Людмила Цимбалюк

09.08.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Врятувати дочку і чоловіка від раку просить Людмила Цимбалюк.

Жінка написала про це прохання на своїй сторінці у Facebook та просить небайдужих підтримати фінансово:

«Двоє онкохворих в одній сім'ї.В моїй.Шість останніх років я думала про те,як врятувати дочку від смерті.Робила все можливе,щоб вона жила,щоб мої внуки зростали з мамою.Богу дякувати це вдається.

На чоловікові скарги не достатньо звертала увагу.Але прийшов час,що вже не можливо не бачити,що йому зле. КТ показує рак сліпої кишки з метастазами в печінці.На протязі цього тиждня він пройде всі дообстеження в Інституті Раку і тоді зроблять остаточне заключення. Буду надіятись,що йому допоможуть.

А дочці і надалі треба приймати дороговартісні препарати.Це "Ібранс" і "Летразол"."Ібранс' - 44000грн. Без них все лікування буде на марно. Це велика сума кожного місяця.Але я вірю,що люди добрі і не покинуть нас в біді.

Щоб допомогти дочці,прошу перечислити кошти: Карточка ПриватБанк 5168 7573 9648 7623 Куценко Тетяна. Будемо безмежно вдячні», - пише Людмила Цимбалюк.

Фото Людмили Цимбалюк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі