Фронтмен гурту «С.К.А.Й.» тернополянин Олег Собчук з дружиною святкують 17-ту річницю шлюбу

Опубліковано:
8 Серпня, 2019

Фронтмен гурту «С.К.А.Й.» Олег Собчук з дружиною Марією 8 серпня святкують 17-ту річницю  весілля. Кохану дружину співак привітав у мережі Facebook:

«Рівно 17р тому ми з Maria Sobchuk офіційно стали подружжям І з тих пір ми ходимо і посміхаємося. Дякую тобі (На цьому фото нам по 21-20 років. Я студент 4курсу ТДПУ, паралельно торговий представник тм Мівіна, Маша бухгалтер і це наше рідне місто Тернопіль – 2002рік)», – пише Олег Собчук.

Олег Собчук – український рок-музикант, засновник і фронтмен українського рок-гурту «СКАЙ», член спілки авторів України, – народився 17 жовтня 1980 року у Тернополі. Навчався у школі № 27 в Тернополі, у Галицькому коледжі за спеціальністю шофера-автослюсаря, у Тернопільському педуніверситеті, де здобув фах психолога та соціального педагога у закладах освіти».  З 2005 року почав жити та працювати у Києві. 2007 року випустив відеокліпи на композиції «Як мене звати» та «Best друг». 2008 року Собчук із гуртом провів два концерти під час відзначення 1020-річчя Хрещення Русі. У 2013 році Олег разом з гуртом брав участь у концертах з нагоди річниці завершення Другої світової війни. Під час Євромайдану  з іншими українськими музикантами в ніч на 1 грудня 2013 записав кліп на пісню «Kozak System» «Брат за брата», в якому кадри з музикантами в студії звукозапису чергуються з відео з протестів на Євромайдані та побиттям студентів у ніч на 1 грудня. Коли почалася російсько-українська війна – співак виступав на підтримку українських військових, купував для них обладнання та амуніцію. Олег Собчук не бере участі у заходах, які можуть бути пов’язані з політичними силами та не виступає у Росії.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скай, #собчук, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: