У Тернополі організують тимчасовий кільцевий рух

Опубліковано:
8 Серпня, 2019

У Тернополі, 9-11 серпня, на вул. Б. Хмельницького – вул. С. Крушельницької буде встановлено тимчасове кільце. Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Через скупчення машини та ускладнений рух транспорту, біля двоаркового моста, було прийняте рішення про запровадження тимчасової експериментальної схеми організації дорожнього руху з влаштування транспортної розв’язки на вул. Б. Хмельницького – вул. С. Крушельницької. Дорожнє кільце встановлять на вихідних, коли не великий потік транспорту.

«Вирішено, що впродовж цих вихідних, коли завантаженість доріг буде нижчою, тут буде влаштовано експериментальну схему організації дорожнього руху, а саме кільцевий рух транспорту. Якщо така схема дасть позитивні результати й тернополяни підтримають її, незабаром тут проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з відповідною розміткою та додатковими засобами організації дорожнього руху», — розповідає Сергій Надал.

До слова, кільце облаштують зі спеціальних блоків, таких, як на Гаївському перехресті. Якщо концентрація ДТП у даній локації знизиться, то підрядники візьмуться за облаштування стаціонарного кільця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорожньо-транспортний рух, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: