«Тернопільське» – відчуй смак файного міста

08.08.2019 09:14   Джерело: 5 канал
Опубліковано : Новини Тернопільщини
Чиста природа, відсутність важкої промисловості, кришталева вода та продукти найвищої якості. Цим славиться на весь світ Тернопільщина. І справжньою перлиною краю є пиво "Тернопільське". Пиво, яке на весь світ прославляє файне місто Тернопіль.

"ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ" – ВІДКРИЙ ФАЙНЕ МІСТО

"Файне місто" – це улюблена пісня мільйонів від батьків українського року гурту "Братів Гадюкіних". Ця пісня написана багато десятків років тому. Але досі цей хіт українських рокерів асоціюється з веселим драйвом і позитивним настроєм.

Зрештою саме слово "файно" є багатозначним, що висловлює щось добре і приємне. Це одночасно синонім для слів: радість, захоплення, якість, європейське і просто добре. Коли хочеш щось добре оцінити найпростіше сказати: "Файно!".

"Файне місто" – це також найбільший фестиваль української музики, котрий щороку збирає дедалі більше любителів української музики і став справжньою візитівкою не лише Тернополя, але й України. Фестиваль "Файне місто", який підтримує торгова марка "Тернопільське", несе не лише розважальну мету, а й величну місію єднати українців, пропагувати активний відпочинок серед молоді і загалом популяризувати українську культуру. Цього літа фестиваль поставив рекорд за кількістю учасників. Гості з всієї України слухали найвідоміші гурти з України та світу. Вони повезли додому з фестивалю не лише добрий настрій та неймовірні відчуття, але й подарункові набори пива "Тернопільського". Пива Файного міста.

"ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ" – МІСТО ФАЙНИХ ЛЮДЕЙ

Завітавши на Тернопілля ви просто зобов’язані відвідати його столицю – Тернопіль. Файне місто порадує вас найбільшим міським озером України, неймовірною класичною архітектурою, пам'ятниками та особливими людьми. Тернополяни люблять гостей. Тут цінують дружбу і добрі стосунки. Тож відвідавши місто на березі озера, ти завжди знайдеш добру компанію, з якою зможеш невимушено провести свій час. Недарма звідси вийшло багато відомих співаків, шоуменів і просто веселих компаньйонів, здатних принести добрий настрій у кожну компанію.

При цьому Тернопіль багатогранний. Тут можна знайти все, від активного до спокійного. Відчути будь-який настрій від грайливого романтичного, прогулюючись набережною озера біля "острова закоханих", до активного драйвового, коли потрапляєш на роковий фестиваль "Файне місто", де всі є однією великою веселою сім'єю. 

Пиво 'Тернопільське'

"ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ" – ПИВО ФАЙНОГО МІСТА

А ще кожен може відчути один із смаків файного міста, який дарує "Тернопільське". Тут народжується файне пиво, напій, котрий з давніх давен пов'язують із легким на веселим настроєм. Недарма одна з старих європейських приказок каже, що коли хочеш поговорити про приємне і знайти доброго співрозмовника, замов собі кухоль пива. Головне не чіпати теми спорту чи політики, де важче знайти однодумців. А от поговорити про життя, пригоди, відпочинок, погоду за келихом пива можна завжди. І Тернопіль дає таку можливість. Відчути смак файного міста можна скуштувавши "Тернопільське". Ще в XV столітті на місці сучасного Тернополя варили пиво. Та ще й таке, що законодавці моди в цьому процесі, німці – відправляли зразки додому спробувати. І "Тернопільське" дарує цілу гамму таких смаків.

"Тернопільське Лагер" – легка європейська класика світлого пива з чистим та м'яким солодовим і хмелевим смаком поєднаним із тонким ароматом хмелю.

"Тернопільське Преміум" – із особливо вираженим та неповторним смаком світлого пива із збалансованим поєднанням солодової м'якості та хмелевої гіркоти, притаманне кращим зразкам пива преміальної якості.

"Тернопільське Світле" – легке світле пиво з особливими карамельними нотками, котре припаде до смаку, якщо шукаєте чогось нового.

"Тернопільське Weiss" – особливо м’яке і освіжаюче пшеничне пиво, котре особливо смакує у літню пору.

Палітра смаків високої якості "Тернопільського" це те, чим варто насолодитися за дружньою невимушеною розмовою чи задумливим спокоєм. Це те, що дозволить повною мірою відчути смак файного міста. Пізнати щось нове і відкрити ще одне чудове місце в Україні, як і близько мільйона українців, котрі щороку відвідують файне місто. 

Пиво 'Тернопільське'

Тарас Тернопільський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 5 канал  

Коментарі






Опілля різдвяне
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин