У річці Збруч, поблизу села Бережанка Борщівського району, виявили факт масової загибелі риби. Інформація про це надійшла до Тернопільського рибоохоронного патруля 2 серпня.

Працівники Управління Держрибагентства у Тернопільській області оперативно відреагували та виїхали на місце події.

“В результаті обстеження річки було виявлено близько 503 екз. загиблих водних біоресурсів (щука – 3 екз., плітка – 250 екз., карась сріблястий – 150 екз., окунь – 100 екз.)”, – інформують в прес-службі рибоохоронного патруля.

Аби встановити причини загибелі риби, відділ інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Тернопільській області взяв проби води.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає громадян повідомляти про усі виявлені факти загибелі водних біоресурсів на “гарячу лінію” відомства: 0352) 27 70 34 та (097) 427 85 95.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережанка, #борщів, #мертва риба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #риба, #рибконтроль, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: