На Тернопільщині триває Всеукраїнське паломництво родин загиблих Героїв

Опубліковано:
7 Серпня, 2019

У селі Лішня Кременецького району, 7 серпня, у день Успіння святої праведної Анни відбувається проща. Паломники, які приїжджають зі всієї України, збираються поблизу цілющого джерела святої Анни щоб вшанувати пам’ять загиблих у війні з російськими агресорами.

Всеукраїнське паломництво родин загиблих Героїв триває впродовж чотирьох днів. Сім’ї загиблих Героїв України не перший рік приїжджають, щоб помолитися біля цілющого джерела святої Анни. Отець Андрій Любуня, який уже у восьме організовує Всеукраїнське паломництво, не лише намагається опікуватися бійцями, їхніми родинами, а й намагається підтримати українців, котрі живуть у прифронтовій зоні.

До слова, для паломників також організовано багата культурних програм, зокрема: екскурсії Кременцем, Збаразьким замком і Вишнівецьким палацом, поїздки до монастиря преподобного Амфілохія Почаївського у селі Мала Іловиця та штабу-музею УПА Волинь Південь в с. Антонівці Шумського району.

null

 Фото Андрія Любуні

 

null

null

 Фото Андрія Любуні
null

 
 Фото Андрія Любуні

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всеукраїнське паломництво родин загиблих Героїв, #Кременец, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: