Відповідаючи на петицію до президента звільнити Андрія Богдана з посади голови Адміністрації Президента Володимир Зеленський відповів, що уже зробив це.

Відповідь Президента на електронну петицію №22/053772-еп від 23 травня:

“Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 закону України “Про звернення громадян” мною розглянуто розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва президента України електронну петицію щодо звільнення Богдана Андрія Йосиповича з посади глави Адміністрації президента України, яку підтримали понад 25 000 громадян.

Стосовно порушеного у петиції питання зазначаю, що Указом Президента України від 25 червня 2019 року № 434 А.Богдана звільнено з посади глави Адміністрації президента України”.

Як відомо, після суспільного резонансу довкола призначення юриста олігарха Ігоря Коломойського Андрія Богдана Головою Адміністрації Президента Володимир Зеленський змінив назву структури з Адміністрації на Офіс.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АПУ, #богдан, #звільнив, #зеленський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: