У Тернополі шукають молодих дівчат для зйомок у фільмі

Опубліковано:
6 Серпня, 2019

Юних тернополянок, які мріють побачити себе по ту сторону екрану, запрошують на кастинг для зйомок у кіно. «Свіжу кров» шукає відома українська режисерка Наталія Ворожбит, – пише сайт Тернополяни.

Про це повідомляється на сторінці Тернопільської Кінокомісії, що в мережі «Фейсбук».

«Тернополянки мають нагоду знятись у кіно. Та ще й у стрічці відомої української режисерки та сценаристки Наталі Ворожбит «Погані дороги». Юних акторів для фільму шукають і у Файному.

Тернопільська кінокомісія просить відгукнутись дівчат віком від 14 до 16 років, котрі мріють стати кіноактрисами», — йдеться у дописі.

У Тернопільській Кінокомісії додають, що шукають різнопланових кіноактрис, тож зовнішність ролі не грає. Головне — мати талант та не боятися камери.

Щоб взяти участь у кастингу на роль у стрічці, потрібно буде заповнити відповідну анкету та відзняти відеовізитку. Деталі за телефоном: 0677273382.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кастинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: