У Тернополі, відбудеться товариський футбольний матч пам’яті

Опубліковано:
5 Серпня, 2019

У Тернополі, 6 серпня о 19:00 год., на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 відбудеться восьма товариська футбольна гра пам’яті бійця батальйону АЙДАР, редактора, пластуна, фотокореспондента Віктора Гурняка.

 Між збірними 77 куреню УПЮ ім. Івана Гавдиди та збірною музикантів, ведучих, акторів, режисерів «Вставай Сонце»  відбудеться товариський футбольний матч. За регламентом матч триватиме: перша частина – 2-тайми по 25 хв, та друга частина – пробиття пенальті. Судити поєдинок будуть: ініціатор та наставник проекту «Ветерани Патріотам», волонтер, ветеран війни на Сході Роман Мельник та заступник начальника ДНЗ Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою!

До слова, найактивніших вболівальників очікують призи від спонсорів, зокрема Тернопільської пивоварні «Опілля».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Вставай сонце", #«Ветерани Патріотам», #77 куреню УПЮ ім. Івана Гавдиди, #Віктор Гурняк, #Тенопіль, #Тернопільської пивоварні «Опілля»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: