Тернополянин Володимир Войтович здобув бронзу на чемпіонаті Світу зі спортивної боротьби серед кадетів. Змагання, які відбувалися з 29 липня по 4 серпня, проводилися у столиці Болгарії. Бронзову нагороду тернополянин здобув у ваговій категорії 51 кг, у сутичці за третє місце здолавши спортсмена з Румунії Деніса Флоріна Міхая (Denis Florin MIHAI) з рахунком 12:9.

Цього року, скарбниця металів збірної України з греко-римської боротьби поповнилася вісьма медалями — одне золото, одне срібло та шість бронз. Відтак, окрім «бронзи» Володимира Войтовича, серед спортсменів греко-римського стилю у вільній боротьбі нагороди отримали: золота медаль харків’янина Микити Алексєєва, бронзові нагороди завоювали киянин Микита Абрамов (51 кг), одесит Віктор Ташогло (60 кг) і Денис Сагалюк з Івано-Франківська (80 кг). В результаті чого, команда з греко-римської боротьби посіла на світовій першості дев’яте місце.

До слова, цьогоріч Володимир Войтович здобував уже «бронзу» на чемпіонаті Європи (Cadet European Championship 2019), який пройшов у червні в Італії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #греко-римська боротьба, #тернопіль, #чемпіонат світу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: