«Настає момент коли треба відійти»: тернопільський керівник «Громадської позиції» йде у відставку

Опубліковано:
5 Серпня, 2019

Депутат Тернопільської міської ради Петро Ладняк  йде у відставку  з керівника обласної організації «Громадська позиція». Таке рішення було прийняте на звітньо-виборчій конференції партії. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

«Сьогодні відбулась звітно-виборча конференція обласної організації партії “Громадянська позиція”,на якій прийнята моя відставка. В житті в усьому є початок і є кінець. Я десять років очолював обласну організацію, з найперший днів її заснування. Завжди старався працювати чесно і відповідально, але настає момент, коли треба відійти. При цьому залишаюсь членом партії. На конференції мене обрали членом Ради обласної організації. Дякую всім, хто мене підтримував за весь час мого керівництва партійним осередком області» — зазначає Петро Ладняк.

Нагадаємо, Петро Ладняк був головою Тернопільської обласної партійної організації впродовж десяти років. У 2015 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 7 скликання від партії «Громадська позиція».

До слова, замість Петра Ладняка партійну організацію в області очолить Любомир Балук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #парламентські вибори, #партія "Громадська опозиція", #петро ладняк, #тернопіль, #тернопільська міська рада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: