Новітню сільськогосподарську техніку презентували фермерам на Тернопільщині(R)

Такої техніки на полях України ще не було!

05.08.2019 11:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Нещодавно на полі на Тернопільщині, неподалік від села Настасів місцеві та приїжджі фермери випробовували на жнивах новітню техніку New Holland. На цьому цікавому заході з поетичною назвою «День поля» побував і кореспондент сайту TeNews. Йому вдалося поспілкуватися з організаторами цього вражаючого за видовищністю заходу. Дмитро Майор, керівник відділу продажів сільськогосподарської техніки компанії "ALS WEST".

- Пане Дмитре, День поля – це гарно. Це традиція чи такий захід проводиться вперше?

- Цього року ми такий захід започаткували. Але ми працюємо в регіоні далеко не перший рік і практикуємо польові демонстрації техніки New Holland. Ми віримо, що така презентація техніки стане традицією. Одна справа, коли ти розповідаєш про техніку з каталогом чи відеоматеріалами, і зовсім інше – показати, як воно працює на полі.

null
 Фото автора

- Розкажіть трохи про вашу компанію.

- ALS WEST – офіційний дилер техніки New Holland в Рівненській і Тернопільській областях, а також сівалок і ґрунтообробної техніки бренду Maschio Gaspardo в західній Україні.

null
 Фото автора

- Я побачив тут таку техніку, якої раніше на наших полях не було. Ваша компанія, вочевидь, є новачком на ринку сільгосптехніки і пропонує нашим фермерам новітню техніку…

- Техніку справді презентуємо новітню, розкажу про неї окремо, але компанія ALS WEST – на ринку не новачок. Адже входить до складу потужної міжнародної компанії AlkhorayefGroup, яка представлена в більш ніж 40 країнах світу. Філії ALS WEST – це повноцінні комплекси, що включають виставковий майданчик техніки, ремонтні потужності та об’ємний склад запчастин.

null
 Фото автора

- Наші аграрії потребують оновлення техніки. Адже техніка застаріла вже не відповідає ніяким вимогам, вона не здатна виконати роботу на полі якісно. Розкажіть, як працюєте ви?

- Презентувати новітню техніку, вводити її в експлуатацію на полях нашої держави – це велика відповідальність та великий виклик для нас. Ми розвиваємо наше співробітництво з аграріями в Рівненській та Тернопільській областях. Для цього посилюємо не лише торгову команду працівників, а ще й сервісну команду для вчасного виїзду на поля та виконання там всіх необхідних робіт. Достатня кількість кваліфікованих працівників дозволяє нам бути ближче до кожного клієнта, тримати руку на пульсі, вчасно отримати зворотній зв'язок, миттєво реагувати на їхні проблеми, які виникають.

null
 Фото автора

- Які пріоритетні задачі ставите перед собою?

- Основна задача – вибудувати партнерські відносини з фермерами, допомогти їм у вирішенні технологічних питань, які постають перед ними.

null
 Фото автора

- Я чув про сервісний контракт. Розкажіть в чому його суть?

- Ми пропонуємо фермерам комплексні послуги, а сервісний контракт – це свого роду інструмент для їх надання.В основі сервісного контракту нашої компанії з фермером вчасний виїзд до нього на поле наших спеціалістів, коли трапляється поломка. Або ж просто при черговому обслуговуванні техніки. Пропонуємо таку опцію як підмінний трактор. Нерідко трапляється таке, що ремонт затягується, а в полі техніка не повинна простоювати, тож ми надаємо фермеру можливість працювати на іншому тракторі й він працює, поки ми ліквідовуємо поломку. При цьому ми закріплюємо за клієнтом окремих інженерів, а в найближчому сервісному центрі формуємо закріплений склад запчастин під конкретного клієнта. Також ми практикуємо навіть відкриття наших складів запчастин прямо на території клієнта, що оптимізує виробничі процеси клієнта у сезон. Тож сервісний контракт дозволяє фермеру економити. Він зручний, бо передбачає щомісячну абонентну плату в однаковому розмірі, незалежно від кількості виїздів спеціалістів до нього на поле.

null
Фото автора

- Я бачу тут техніку New Holland. Які переваги такої техніки?

- New Holland – це один з лідерів виробників с.г.техніки у світі. Ця техніка найзатребуваніша фермерами, найпродаваніша. Компанія ALS WEST є єдиною компанією на ринку, яка надає 3 роки гарантії на трактори New Holland. Вона надійна, тут найекономічніші двигуни, широкий спектр опцій. Навіть на найменших тракторах, які ми завозимо в Україну, повноцінні задні мостами, півосі. Таку комплектацію ще в Україну не завозили. Ще додам, що ми підлаштовуємося під потреби фермера, його умови й обставини.

- Що саме ви демонструєте сьогодні?

- Сьогодні ми зібрали чимало зацікавлених людей, щоб показати в роботі такі одиниці,як трактор New Holland T410 на 440 кінських сил, трактор New Holland T6090 на 160 кінських сил. Така потужність дуже популярна серед тих, які працюють на малих ділянках поля, адже таким трактором легше розвертатися. Також демонструємо новий Т5.110 з напівавтоматичною коробкою передач, повноцінним заднім мостом, цікавої комплектації. Він в Україні тільки перший рік. Але є реальна зацікавленість цією маркою. Прийнятна ціна. Показуємо і старий трактор на 110 кінських сил TD5.110 простішої комплектації. Він також має свого клієнта і досить надійний.

- Нині жнива, а ви зразу запускаєте техніку в роботу…

- Так, фермер має бачити, як це працює. Роблячи обкоси напередодні, показуємо швидкість, чистоту обмолоту, як працює техніка і наскільки вона надійна.

- Бажаю вам успіху!

Розмовляв Богдан ГОРДІЙЧУК

 

Довідково: ALSWEST – офіційний дилер техніки New Holland в Рівненській і Тернопільській областях, а також офіційним дилером сівалок і грунтообробної техніки бренду Maschio Gaspardo в західній Україні.

ALS WEST –не новачок на ринку сільгосптехніки, адже компанія входить до складу потужної міжнародної компанії Alkhorayef Group, яка представлена в більш ніж 40 країнах світу.

Усі філії ALS WEST – це повноцінні комплекси, що включають виставковий майданчик техніки, ремонтні потужності та об’ємний склад запчастин.

Стратегія ALS WESTпередбачає комплексний підхід до співпраці із сільгоспвиробниками. Компанія на високому рівні забезпечує продаж техніки, поставку запасних частин та сервісне обслуговування.

Компанія ALS WEST відбирає в свою команду тільки висококваліфікованих працівників, які мають комплексні знання в сільському господарстві. Адже продавець техніки має розуміти, з якою метою аграрій хоче придбати ту чи іншу одиницю, а працівник складу має знати не просто номер запчастини, а й для чого вона потрібна.

Кожен наш клієнт може вирішити усі питання, які його цікавлять, звернувшись до наших регіональних представництв, які готові допомогти у виборі оптимальних фінансових рішень для конкретного господарства та надати кваліфіковані рекомендації стосовно придбання техніки, введення в експлуатацію, подальшого використання й обслуговування.

Cайт: http://www.alswest.com.ua/ua-uk 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі