Нові подробиці ДТП на Тернопільщині за участі рейсового автобуса

Опубліковано:
5 Серпня, 2019

3-є травмованих в аварії у Струсові – перебувають в Теребовлянській центральній районній лікарні. Водій – у реанімаційному відділенні, 2-є пасажирів – у хірургічному відділенні. Про це повідомив головний лікар цього закладу Михайло Никеруй. За його словами, стан цих людей – середньої важкості.

Водій і 3 пасажирів автобуса травмувалися у ДТП, яка сталася близько 15.30 у Струсові Теребовлянського району. Там зіткнулися вантажівка і автобус, – розповів речник Нацполіції області Андрій Василик. За його словами, аварія сталася через те, що причеп вантажівки відірвався та вдарився в автобус, який рухався позаду. На місці працювала слідча група поліцейських.

Читайте також

На Тернопільщині не розминувся автобус з фурою

Речник Нацполіції області Андрій Василик повідомив, що подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статею 286 кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Лікар швидкої допомоги, яка не назвала свого імені та прізвища, повідомила нам, що надавати допомогу травмованим виїжджали 3 бригади медиків. Ми намагаємося дізнатися, куди доставили травмованих і в якому вони стані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: