Тернополяни нарікають на бабусь, які перекочували під новий РАЦС (відео)

Опубліковано:
4 Серпня, 2019
Нещодавно у Тернополі відкрили «Офіс щастя», де можна офіційно укласти шлюб. Під стіни нового приміщення «переїхали» і колишні «бабусі-співачки», – пише сайт Тернополяни.

Традиційно після церемонії одруження на молодят Тернополя під колишнім відділом ДРАЦСу чекали бабусі, котрі співали весільних пісень та натякали на грошову винагороду для себе.

Молодята, які відмовлялись від послуг артисток-аматорів отримували порцію негативну у свою сторону. Для того, аби уникнути поганих побажань щасливі тернополяни завжди старалися подякувати бабусям.

Однак, коли 16 липня у Тернополі відкрили новий «Офіс щастя» «заробітчанки» одразу перейшли на Дружбу, щоб продовжувати свій «бізнес».

Про це повідомили у спільноті «Типовий Тернопіль».

– Вічний бізнес. «Офіс щастя» (він же РАЦС) переїхав на Дружбу, а з ним туди перекочували і всім набридлі «бабульки-співульки».Певно, немає таких, хто не чули історії про прокльони в бік молодят, якщо їм не заплатити. То що, хай співають чи викликати поліцію? – запитують у «Типовому Тернополі».

Відео від Helen P. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабусі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рацс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: