Відома блогерка розповіла, які місця на Тернопільщині варто відвідати кожному

Опубліковано:
4 Серпня, 2019

Для більшості українців відпочинок за межами України – дороге задоволення. Втім, для того, аби добре провести час не обов’язково їхати за межі рідної країни. Наші журналісти підготували місця для вікенду, де кожен знайде для себе щось особливе.

Подорож Україною не закінчується на 24 обласних центрах та «заїжджених» туристичних місцях. Область кожного міста має чим здивувати. Тернопільщина не виняток. Повідомляє Т1 Новини. Історично через територію Тернопільщини проходили кордони багатьох імперій, відбулось чимало подій, які істотно змінювали хід історії.

Усе це залишило слід на культурній спадщині у вигляді замків, монастирів, палаців, пам’ятників, музеїв та інших архітектурних споруд. Блогерка Дашкевич Марина вже об’їздила практично усю Тернопільську область та кожного разу, навіть в повторних маршрутах знаходить для себе щось нове.

Жінка розповідає – Україною подорожувати дешево, вигідно та захоплююче, саме тому презентує топ- 5 місць Тернопільської області, де можна провести вікенд. Для літнього вікенду ідеальним варіантом буде Дністровський каньйон та Заліщики.

В цьому місці Дністер утворює каньйон неймовірної краси , що входить до семи природніх чудес України. Відпочинок тут може бути різноманітний: від сплавів річкою до відпочинку на березі в палатках.

Наступний пункт – місто Бучач. Це містечко- музей. Бучач – осередок історичних місць, тому для людей, що люблять історію подорож буде більше, ніж захопливою. Також варті уваги печери Вертеби. Це надзвичайно атмосферне та історичне місце, адже тисячі років тому жили наші предки – трипільці.

Для поціновувачів еко-відпочинку ідеальним варіантом будуть Кременецькі гори. Тут передбачені пішохідні та велосипедні маршрути.

Для відпочинку душею Марина радить поїхати в Зарваницю. Марійський центр надзвичайно атмосферне місце з чудовою природою та багатьма легендами.

Люди, які багато подорожують точно знають як їздити дешево. Дашкевич Марина теж ділиться секретами як заощаджувати на подорожах.

– Ну якщо, наприклад, їдеш компанією машиною, то можна кошти на бензин поділити. Тобто якщо екіпаж повний, то це вже виходить економно. Можна з собою взяти їжу. В більшості міст в нас в області є джерела з питною водою. До речі, дуже смачною водою. Тобто, навіть водою можна запастись на місцях, залежно від того, куди ви їдете, – каже блогерка Марина Дашкевич.

Подорож – це завжди хороша ідея – каже Марина. Їм немає альтернативи – саме тому вони такі цінні. – Вони надихають, підбадьорюють. Я помічаю, що коли ти кудись їдеш ти більше відпочиваєш, ніж на місці, вдома. Ти переключаєшся з якихось повсякденних турбот, на щось цікаве, емоційне, гарне, пригодницьке. Тоді ти вже по-іншому сприймаєш буденність, якісь повсякденні справи, – каже Марина Дашкевич. Тому саме зараз ідеальний момент, аби зібрати валізу або рюкзак і почати пізнавати свій край, Україну та самих себе.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подорож, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: