Родина з Івано-Франківська, а саме  четверо дорослих та малолітня дитина, їхали на  відпочинок до Одеси,  коли їх почали переслідувати невідомі на іномарці. Коли ж на вимогу зупинитися франківчани не відреагували, у селі Кривче Борщівського району, невідомих за кермом «Мазди» почав таранити авто франківчан.

Від удару машину відкинуло на узбіччя. Переслідувачі кинулися  до заблокованої автівки, почали відчиняти дверцята, розбили бокове вікно зі сторони водія  та почали гамселити всіх підряд. Один зі зловмисників розпилив у салон  невідому речовину. 

Люди змушені були вийти з автомобіля, До того ж, дитина, яку вони везли на оздоровлення до Одеси, має проблеми з диханням. Та раптом нападники відступили, сіли  у своє авто й подалися геть.

Поліцейським вдалося оперативно встановити і затримати двох найактивніших учасників інциденту. Затримані –  34-річний та 24-річний жителі Борщова. Старший з нападників минулого року був судимий за хуліганство, молодший теж потрапляв у поле зору правоохоронців. Хулігани на момент злочину перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисники жодних свідчень не дають, тому встановити істинний мотив хуліганського нападу поки неможливо.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дорога, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: