Рятувальники зі всієї України приїхали до Тернополя

Опубліковано:
1 Серпня, 2019

Вперше у Тернополі проводять змагання на Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Змагання стартували сьогодні. У них беруть участь 16 збірних команд із різних областей України. Змагаються і 7 жінок. Рятувальники вже подолали забіги з підйому на швидкість по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти. А на центральному стадіоні провели естафету. Як проходять змагання бачила наша група Т1 Новини.

Міський стадіон переповнений пожежниками. Сьогодні тут проводять Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Минулого року змагання виграла команда із Одеської області. Сьогодні хлопці теж тут, аби перемогти.

Змагання розпочалися сьогодні вранці із підйому на швидкість по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти. Вдень на міському стадіоні змагання урочисто відкрили і провели естафету. Одночасно бігли дві команди. Кожен із чотирьох учасників біг свій відповідальний відрізок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: