Тернопільська молодь написала спільне звернення до Президента України

31.07.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Представники молодіжних організацій Тернопільської області написали спільну заяву до Президента України та лідерів політичних партій. Причино такого листа стало занепокоєння молоді, щодо слів які озвучив Володимира Зеленського про об'єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики й Міністерства молоді та спорту.

Тернополяни наводить різкі доводи про необхідність існування Міністерства молоді та спорту. Як зазначають в заяві, ці роки були досить продуктивними, адже чи не вперше відбувався реальний діалог молоді та міністерства, спільна розробка нормативно-правових документів, спільні заходи та проекти.

Для подальшого розв'язання питання про доцільність існування Міністерства молоді та спорту пропонують провести обговорення та консультацій із молодіжними громадськими об’єднаннями, молодіжними центрами, молодіжними радами й активною молоддю, та врахувати їхню думку.

До слова, Президент Володимир Зеленський на одному із брифінгу повідомив журналістам, що підтримує таке об'єднання Міністерств.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі