З Литви до Чорткова: литовські активісти налагоджують контакти з молоддю

Опубліковано:
31 Липня, 2019

До Чорткова, в рамках проекту «По слідах історії України та Литви», завітала литовські активісти.

Активісти з країни Прибалтики, які є учасниками програми, завітали до міста щоб налагодити контакти з українською молоддю. До Чорткова з Теребовлі литовці добирались на велосипедах. На далі планують відвідати Кам’янець-Подільськ.

«Дякую за те, що ви робите. Спілкування – це дуже важливо. Лише бувши відкритим один до одного, у світі запанує мир і злагода. Окрема вдячність всьому народу Литви за постійну підтримку України на міжнародному, економічному та політичному рівнях. Країни Прибалтики своїми вчинками довели, що саме вони – найкращі друзі України», — зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматька.

До слова, проекту «По слідах історії України та Литви»: спрямований на просування спільної історичної та культурної спадщини серед молоді, молодіжні обміни, розвиток гендерної рівності та дружніх відносин між націями, використання екологічно чистих засобів транспорту тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«По слідах історії України та Литви», #литва, #тернопіль, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: