У селі Ценів Козівського району пораненого хлопця в траві на узбіччі знайшли місцеві жителі і викликали поліцію та швидку.

Потерпілий – місцевий мешканець. У хлопця –  закрита черепно-мозкова травма, струс, перелом ребра, кісток тазу та нижньої щелепи, а також забої нирок й грудної клітки. Юнак у важкому стані в реанімації.

Поліцейські кажуть, що травми 17-річного характерні удару автомобілем. Правоохоронці розшукують винуватця ДТП і просять відгукнутися водіїв, які в період з 5:00 до 9:30 проїжджали автодорогою між селами Ценів та Олесине і мають у своїх авто відеореєстратори. Номери телефонів: (03547) 2-12-45, (098)635-50-79. Інформацію можна повідомити анонімно..

Ймовірно, розшукуваний автомобіль – вишневого або червоного кольору, з корозією кузова. На транспортному засобі може бути пошкоджена права передня сторона.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: