У Тернополі розпочалася боротьба за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

Опубліковано:
31 Липня, 2019

У Тернополі, 31 липня, розпочалися змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту. За першість у чемпіонаті боротимуться 16 збірних команд, всього – 146 учасників. Серед учасників і вісім жінок, які будуть змагатися поза конкурсом.

Уже розпочався перший етап змагань — забіг по підйому на швидкість по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти. Наразі, за результатами загальнокомандного заліку лідерами є спортсмени з м. Київ, друге місце займає команда з Волині, а третє — представники Черкаського ІПТБ.

Змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту триватимуть до 2 серпня. За цей час учасники братимуть участь у пожежній естафеті 4х100м, долатимуть 100 м смуги з перешкодами та здійснюватимуть бойове розгортання від мотопомпи.

До слова, генеральним партнером проведення  Кубку України з пожежно-прикладного спорту  є Тернопільська пивоварня   “Опілля”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Кубок України з пожежно-прикладного спорту, #тернопіль, #Тернопільська пивоварня "Опілля"
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: