Грудне вигодовування чи суміші: що обирають тернопільські породіллі?

Опубліковано:
31 Липня, 2019

Грудне молоко, як ліки. Все більше матусь у Тернополі відмовляються від сумішей на користь грудного молока. Це не лише найкорисніша їжа для малюка. Під час годування грудьми між матір’ю та дитиною встановлюється особлива близькість, яка зберігається на довгі роки, а то й на усе життя. Напередодні Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування кореспонденти нашого телеканалу підготували серію репортажів. Сьогодні вони побували у другому пологовому будинку Тернополя. 

Сьогодні у Катерини Драбик подвійне свято: у неї день народження, а ще її з маленькою донечкою виписують з пологового будинку додому. Це вже друга дитина Катерини. Народила дівчинку о 6 ранку 27 липня. Годує дитину лише грудьми. Переконана, що це для маляти найкраще. 

– Це моя друга дитина. Першу я теж вигодувала грудьми. Переконана, що грудне молоко має найбільше вітамінів, – каже породілля Катерина Драбик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: