До кінця року житло у новобудовах подорожчає

Опубліковано:
31 Липня, 2019

Нова влада – нові ціни на нерухомість. Фахівці прогнозують – результати виборів матимуть вплив на процеси ринку нерухомості України. Зокрема, йдеться про подорожчання квартир у новобудовах на 3-5%.

В інтерв’ю 24-му каналу керівник відділу продажів ЖК Svitlo Park у Києві Олександр Панфілов прогнозує, що завершення виборчого процесу та збереження економічної стабільності мають суттєво пожвавити первинний ринок нерухомості. 

Пауза на ринку, пов’язана з тривалістю виборчих перегонів, затягнулась на 4 місяці. Потенційних покупців стримувала невідомість, а з іншого боку – забудовники, аби втримати продаж, не квапилися підвищувати ціни, підтягуючи їх до рівня зростання собівартості будівництва. Експерт зауважує, що за 2 тижні напередодні парламентських виборів на ринку відчувалось певне пожвавлення. Спровоковане воно було прогнозами щодо обвалу гривні після 21 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: