20-річний гвардієць із Тернополя прострелив собі голову в Одеському суді

Опубліковано:
30 Липня, 2019

Під час несення служби в Київському районному суді Одеси особовий склад, який перебував у вартовому приміщенні, почув постріл. Як пізніше виявилось, в одному з приміщень було знайдено солдата з ознаками вогнепального поранення в голову. На місце події прибула слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги. В Південному територіальному управлінні за цим фактом розпочато службове розслідування. Лікарі борються за життя військовослужбовця. Ось така тривожна інформація надійшла у понеділок з Одеси. Зясувалося, поранений солдат є уродженцем Тернополя, призвали його на службу у травні цього року. Що ж трапилося? Уже через декілька годин пресслужби – військові та правоохоронні – повідомили про замах на самогубство.

«Скоїти самогубство сьогодні вранці намагався 20-річний боєць Нацгвардії. Він саме заступив на варту, як раптом у караульному приміщенні колеги почули постріл, – повідомляє пресслужба Південного оперативно-територіального об’єднання НГУ. – Коли працівники суду увійшли в кімнату, військовий лежав на підлозі у калюжі крові з простреленою головою». Як повідомив пресофіцер Південного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії Володимир Бєлов, хлопець вистрілив собі в голову з табельної зброї. Його доправили в міську лікарню №10 і прооперували. Наразі він перебуває в реанімації. Передсмертну записку поруч з бійцем не знайшли. Тож що підштовхнуло його на самогубство, поки не відомо. Командир взводу відгукується про нього позитивно. Солдат показував хороші результати з бойової та спецпідготовки. Ніяких нарікань не було, – зазначив Бєлов.

Тиждень тому нацгвардієць заступив на службу в Київському суді. Його товариші по службі кажуть, що ніяких ознак депресії у хлопця не помічали.

Вчора у нього був вихідний. Сьогодні з ним спілкувався психолог – ніяких зауважень і відхилень не було. Що спровокувало його на такі дії – покаже службове розслідування, – наголосив Бєлов.

Поліція Одеси кваліфікувала поранення військового Національної гвардії в Київському суді Одеси як замах на самогубство. Про це йдеться у повідомленні пресслужби місцевого Головного управління Нацполіції. Ольга КУШНЕРИК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: