Комплексно врегулювати процедуру розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією пропонують в Офісі Президента. Із цією метою строк на пільгове ввезення автомобілів планують подовжити ще на півроку, повідомляє видання «Закон і бізнес». Президентський проект «Про відтермінування застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України» (№10462) подано до парламенту.

Строк дії пільг щодо обігу та розмитнення євроблях установлено до 22.08.2019. Проте, як запевняють в ОП, питання, пов’язані з розмитненням автомобілів з іноземною реєстрацією, «потребують додаткового комплексного вирішення з урахуванням позицій усіх верств населення, експертного середовища» тощо.

Тому планується подовжити ще на 90 днів строк набуття чинності окремими положеннями, якими передбачена посилена відповідальність за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту. Якщо зміни набудуть чинності, пільговий режим буде продовжено до 20 листопада цього року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: