У Тернополі відбувся регіональний етап всеукраїнського конкурсу краси та особистості «Перша леді 2019». У боротьбі за титул найкрасивішої перемогла Любов Гевко.

Дівчина, яка минулого року закінчила Чортківську школу, зараз навчається в ТНЕУ на юридичному факультеті за спеціальністю «Соціальний працівник». Дізнавшись про конкурс вона одразу вирішила взяти участь.

Здобувши перемогу у регіональному етапі конкурсу, у серпні дівчина представить Тернопільщину на всеукраїнському конкурсі «Перша леді 2019», що відбудеться в Одесі. Обов’язковою умово є благодійний проект, який дівчина проведе у рідному місті Чорткові.

«Я вирішила, що доцільно буде провести благодійну акцію у рідному місті. Знаю, що в Чорткові працюють два реабілітаційних центри для дітей з обмеженими можливостями – «Дорога в життя» та «Дім милосердя». Сучасне суспільство чудово знає про людей з інвалідністю, але дуже часто не помічає цієї проблеми. На жаль, в Україні дуже погано розвинена інклюзія, тобто процес збільшення участі людей з обмеженими можливостями в житті суспільства. Часто такі дітки відчувають себе непотрібними в цьому світі. Основним завданням мого благодійного проекту привернути увагу держави та суспільства на дітей з інвалідністю, довести, що вони такі самі люди, які і ми», – розповідає Любв Гевко.

До слова, дівчина також планує провести «День казки» для вихованців реабілітаційних центрів міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #всеукраїнський конкурс краси та особистості «Перша леді 2019», #тернопіль, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: