У Горошові на Тернопільщині цілі родини садили алею дерев

30.07.2019 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Горошові на Тернопільщині висадили алею «родинних дерев». Жителі села висадили молоді дерева на павловнієвій алеї. До роботи дорослі залучали дітей. Про це написала на своїй сторінці у фейсбук Антоніна Гошовська:

«…За 2 години в Горошові з‘явилась ціла алея родин:) Адже кожне посаджене дерево на павловнієвій алеї - це тепер вже родинне дерево. А з цих родин і складається село Горошова!

Все велике починається з малого, з посадженого дерева, з дитини, з сім‘ї. І дуже радує, що висаджували дерева і діти, і цілі родини разом.

Ми дуже вдячні всім хто сьогодні прийшов, долучився і вніс свій вклад. Сподіваюсь що згодом ця алея вестиме не просто до лісу, а до чистих і облаштованих місць відпочинку в лісо-парковій зоні:) та є маленьким стартом для наступних великих звершень. 
І як ці дерева потребують щоб тепер про них дбали, а далі вони вже самі швидко підуть в ріст, так і будь-яка добра справа потребує згуртованості та участі небайдужих.

А горошівські родини сьогодні довели що вони є саме такими!

З днем села Горошова!!!», - пише Антоніна Гошовська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі