На репресії в Кременецькій районній комунальній лікарні скаржатсья самі працівники. Затримки у виплаті заробітньої плати в медзакладі почалися на початку літа. За червень персонал райлікарні отримав лише аванс. З того часу гроші там перестали виплачувати.

А після того, як 15-го липня медсестри та санітарки лікарні вийшли на мирний пікет під будівлю Кременецької райдержадміністрації, в лікарні почались звільнення.

Зі слів молодшого медичного персоналу лікарні, звільняють людей, які багато років попрацювали у закладі. Також медики скаржаться на шантаж керівництва. Адміністрація поставила працівникам умову, якщо хочете втриматися на роботі, то перестаньте вимагати зарплату. На акцію протесту з випрошування зароблених грошей у чиновників прийшли лише медсестри та санітарки. Попри затримку заробітньої плати жоден лікар не долучився до пікету. Також проігнорив проблему заборгованості з заробітної плати і профспілковий комітет лікарні.  

 

Керівництво ж району заявляє – усі гроші, що надійшли з держбюджету перерахували на медзаклади. Але коштів бракує і де їх взяти чиновники не знають. За останніми даними, які озвучили працівникам лікарні, біля 10-го серпня медсестри і санітарки можливо отримають ще частину грошей за червень. Перспектива погашення заборгованості по зарплаті за червень та інші літні місяці наразі відсутня. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: