Новообрані депутати від «Слуги народу» атакували найдорожчі готелі в Трускавці

Опубліковано:
29 Липня, 2019

У неділю, 28 липня, обрані до Верховної Ради України представники президентської партії «Слуга народу» прибули до Трускавця, де 29 липня для них розпочнеться тижневий тренінг. Відзначається, що в курортне місто «слуг народу» доставили на поїзді, а з вокзалу автобусами їх доставили в найдорожчі готелі в Трускавці — «Ріксос» та «Женева». Хочеться вірити, що партія Зеленського відобразить всі витрати у фінансовому звіті.

Відомо, що новообраних депутатів чекають семиденні інтенсивні лекції від Київської школи економіки, які будуть проводитися з 8:30 до 21:30. Правда, на цьому навчання “слуг народу” не зупиниться — для депутатів нової Ради підготували цілий план «підвищення кваліфікації».

В Україні зростає попит на електромобілі. Багато автолюбителів звертають увагу на запас ходу електрокарів, але є ще дуже важливий показник електричних авто – це…
 

Почесний президент Київської школи економіки та заступник голови ради Нацбанку України Тимофій Милованов розповів, що навчання буде “максимально інтенсивним, жорстким і насиченим”.

“Протягом тижня з 8.30 до 21.30 новообрані народні депутати будуть слухати лекції від професорів Київської школи економіки та визнаних на ринку праці фахівців. У комплексі з лекційними заняттями студенти будуть відпрацьовувати отримані знання в групах для того, щоб закріпити їх. У день передбачено три маленьких перерви і час на обід і вечерю. І навіть тоді учасники виконуватимуть завдання від викладачів”, – зазначив він.

Місцем проведення курсів для депутатів “Слуги народу”, за словами Мілованова, був обраний саме Трускавець, тому що в Україні поки що немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренінг, #трускавець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: