Головний фіскал Тернопільщини «осідлав» байк і поїхав у відпустку (Відео)

Опубліковано:
28 Липня, 2019

«Відпустка! Хто куди, а ми до Братів!» – написав 24 липня на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» головний фіскал Тернопільщини Ігор Комендат, – пише Терен.

На фото і відео, яке він оприлюднив, начальник Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у Тернопільській області виглядає зовсім не так, як зазвичай – на нарадах чи урочистостях.

Ігор Комендат, як видно на світлинах, одягнув звичну для байкерів шкірянку-косуху чорного кольору і навіть зробив особливу зачіску. Очевидно, так йому зручніше одягати шолом. За конфіденційною інформацією, захоплення мотоциклами в Ігоря Комендата – давнє. Але своєму хобі, зі зрозумілих причин, він цілком може віддатися лише у відпустці.

Шкода, що на відео неможливо розгледіти, який саме мотоцикл «осідлав» головний фіскал Тернопільщини у цій мандрівці. Втім, «Терен» готовий про це розповісти докладно, якщо Ігор Комендат після повернення додому погодиться на інтерв’ю про своє хобі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #байк, #відпустка, #Комендант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: