Віце-прем’єр-міністр розповів, у чому Тернопільщина відстає від інших українських областей

28.07.2019 17:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час наради з підготовки до опалювального сезону згадав про Тернопільщину. За його словами, ситуація у нашому краї — одна з найгірших в Україні, - пише сайт Тернополяни.

Зокрема, він мав на увазі оснащення будинків лічильниками тепла. Так, в Україні вже 80% житлових будинків мають лічильники теплової енергії в Україні, що еквівалентно понад 65 тис житлових будинків.

«Лідерами за кількістю оснащених житлових будівель вузлами комерційного обліку теплової енергії є Черкаська, Миколаївська, Хмельницька та Вінницька області. Найгірші показники демонструють  Кіровоградська, Луганська та Тернопільська області», — зазначив Геннадій Зубко.

Щодо оснащеності лічильниками тепла нежитлових будівель, а саме бюджетних та інших установ – майже 79%. Лідером є Миколаївська область.

Тож, Тернопільщині варто всерйоз взятися за проблему та міняти ситуацію в кращу сторону, аби про край перестали згадувати на державному рівні у негативному ключі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі