Студенти ТНЕУ склали присягу на вірність українському народу

Опубліковано:
28 Липня, 2019

Для родини Полинюків особливий день. Адже їхня донька Ольга склала присягу на вірність українському народу. Дівчина до такого рішення йшла багато років. Ще будучи школяркою, вона мріяла стати офіцером. Згодом Оля вступила до Тернопільського національного економічного університету. Саме тут вона змогла реалізувати свою дитячу мрію.

Сьогодні дівчина закінчила центр підготовки офіцерів ТНЕУ від Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Сагайдачного. Тепер вона – молодший лейтенант запасу. Каже, бувало важко, але завжди відчувала підтримку рідних та друзів.

– Це важко, але нас тут берегли, адже нас було мало. До нас хлопці дуже гарно ставилися. Вони завжди допомагали, підтримували і з ними легко. Я думаю, самі б ми не впоралися і було б набагато важче, – ділиться враженнями випускниця ТНЕУ Ольга Полинюк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #присяга, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: