Тернопільські учні та студенти зможуть безкоштовно їздити у тролейбусах

Опубліковано:
28 Липня, 2019

З першого вересня проїзд в електричному громадському транспорті Тернополя та у комунальних автобусах для учнів і студентів буде безкоштовним.

Таким правом зможуть скористатися усі власники учнівської/студентської «Картки тернополянина», пишуть Тернополяни.

— Уже з 1 вересня всі учні та студенти міста, які мають «Картку тернополянина», зможуть безкоштовно їздити у міських тролейбусах та комунальних автобусах. Відтак, для проїзду їм необхідно буде лише пред’явити відповідну учнівську/студентську карту та отримати квиток за проїзд, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, що у громадському транспорті Тернополя при пред’явлені відповідної «Картки тернополянина», пільгові категорії населення також мають право на безкоштовний проїзд у всіх тролейбусах, маршрутках та автобусах без обмежень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #учень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: