Незабаром у Тернополі розпочнеться будівництво «Палацу спорту»

28.07.2019 12:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відповідно до прийнятих на черговій сесії Тернопільської міської ради змін до бюджету міста (громади) на 2019 рік, понад 90 млн. грн депутати спрямували на потреби різних галузей у місті.

Ці кошти направлені, зокрема, за рахунок збільшення дохідної частини бюджету на понад 74 млн. грн та перерозподілу бюджетних асигнувань, пише Доба з посиланням на 0352.

Найбільше коштів, в сумі понад 37,7 млн. грн, спрямовано на потреби управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, 30 млн. грн з яких – це субвенція з державного бюджету на початок будівництва нового «Палацу спорту» у Тернополі на просп. Злуки.

Ще 6,2 млн. грн пішли на проведення капітального ремонту приміщення та басейну у спортивному комплексі за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а та 290 тис. грн - на заміну елементів в існуючому екстрим-парку у гідропарку «Топільче».

Нагадаємо, сучасний багатофункціональний комплекс «Палац Спорту» вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту: волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону. В головному залі «Палацу спорту» 3000 глядачів одночасно зможуть спостерігати за змаганнями всеукраїнського та міжнародного рівнів. Також, у приміщенні комплексу буде знаходитися школа греко-римської боротьби.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі