Дві тисячі Нацгвардійців будуть патрулювати вулиці Тернополя

Опубліковано:
27 Липня, 2019

У Тернополі, з 1 серпня, піші підрозділи особового складу Національної гвардії почнуть патрулювати місто. Про це повідомляє прес-служба МВСУ.

На патрульну службу від Нацгвардії будуть заступати близько 2 тис. військовослужбовців. Патрульні будуть нести служб впродовж у 5 днів на тиждень по 6 годин.

«Згідно з встановленим дорученням міністра внутрішніх справ норм, Національна гвардія в установлені дні (5 днів на тиждень) спроможна виділити на патрульну службу близько 2 тисяч військовослужбовців з подальшим нарощуванням особового складу. Зони оперативного реагування, день і час несення служби, кількість змін, з урахуванням оперативної обставини, визначаються керівником органу Нацполіції за погодженням з командиром військової частини Нацгвардії. Під час виконання визначених завдань служби наряди Нацгвардії знаходяться в оперативному підпорядкування керівника органу Нацполіції, на території обслуговування якого вони несуть службу», – зазначив заступник командувача НГУ Микола Миколенко.

Як переконує МВС, такі піші патрулі дадуть змогу посилити поліцію, збільшити кількість правоохоронці в місцях скупчення людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нацгвардія, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: