Тривожне повідомлення про те, що у Збаражі дивакуватий чоловік пригощає дорослих та дітей солодощами, кілька днів тому з’явилося у спільноті “Політичний Збараж”. Людей закликали бути обережними, бо пряники нібито були зі слідами уколів голкою.

Учасники спільноти одразу ж насторожилися. Жінки рекомендували свідкам події повідомити про інцидент у поліцію, а гостинець — здати в лабораторію.

Проблема розв’язалася, коли допис прокоментував той самий “дивакуватий чоловік”. Юра Живий щиро обурився, що його щиру ініціативу сприйняли так погано.

Доброго дня. Чому всi так вiднеслися? Це я роздавав. Не думав, що я настiльки пiдозрiлий. В магазині я вже був i ми прояснили цю ситуацiю, — зазначив Юрій. — Пiсля такого я тепер на пряник навiть дивитися не можу”.

Зізнання Юрія підсумувала Наталія Митрофанова От і маєш людяність на чому вона починається і де закінчується. І потім роби людям добро,захотілось просто людям зробити приємно а вийшло як не гарно.Коли людина лежить непритомна то алкаш,сусіди алкоголіки дітей виховують це ок всі мовчать.Люди будьте трохи добрішими ще світ не обернеться коли ви усміхнетесь до незнайомої людини чи коли зайде в магазин щось купити і побажаєте продавцю гарного дня з вами теж нічого не станеться чому стільки агресії від неї ні вам ні тій людині легше не буде“.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пряник, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: