У Ланівцях, до дня міста та його 575-й річниці, 28 липня проведуть благодійний концерт «Серце в долонях». Виступатимуть також музичні колективи серед яких гурт «TVORCHI».

Святкування день міста розпочнеться проведення турніру з пляжного волейболу серед чоловіків (10:00 год, стадіон) та турнір з мініфутбол за участю команд міських рад (14:00, стадіон).

З 14:00 в центрі міста діятиме виставка масо-габаритних макетів стрілецької зброї часів минувшини та сучасності.

О 15 годині заплановане відкриття меморіальної дошки отцю Миколі Малюжинському – церковному та громадському діячу, настоятелю храму Покрови Пресвятої Богородиці м.Ланівці у 1932-1938 роках.

У цій же годині розпочнеться урочисте відкриття святкування 575 річчю міста Ланівці. Святковий концерт місцевих виконавців та творчих колективів.

О 17:30 – фестиваль кольорів та відкриття культурного центру Єловицьких. Фотовиставка «Вітражі душі» Олега Снітовського про народного художника Івана Марчука.

О 18:00 – благодійний концерт «Серце в долонях» та виступи музичних колективів «СВІТИ», «JAZZFORCAT», «LOS COLORADOS», «TVORCHI».

22:00 – Led-театр «Метаноя».

23:30 – молодіжна дискотека.

До слова, Лановецька міська рада запрошує взяти участь у святкових заходах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гурт «TVORCHI», #день міста, #ланівці, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: