«Файне Місто» з файним пивом чекає на файних людей

Опубліковано:
25 Липня, 2019

Любов, радість та повне відчуття свободи упродовж чотирьох днів пануватимуть на території вільних людей у Тернополі. Саме це місто відоме по всій Україні та за її межами, зокрема, завдяки міжнародному музичному фестивалю «Файне Місто», який цього року відбудеться 25–28 липня.

Уперше «Файне Місто» заявило про себе 2013-го. З того часу невеличкий open-air переріс у грандіозне дійство. «Файне Місто»-2019 вражає масштабами: понад 100 виконавців з різних країн виступатимуть на шести сценах. Серед них – найяскравіші гурти не тільки з України, а й з Німеччини, Швеції, Швейцарії, Ітлаії, Австрії, Росії.

MAIN STAGE:

Arch Enemy (Швеція), Powerwolf (Німеччина), Kadebostany (Швейцарія), Eskimo Callboy (Німеччина), The HARDKISS, Rage у супроводі симфонічного оркестру (Німеччина), Бумбокс, O.Torvald, Нервы, Элизиум (Росія), FliT, Karna, Фіолет, Epolets, Detach, Dance Party. Dance! Dance!, Bez.Not, The Sixsters.

– DARK STAGE:

Eluveitie (Швейцарія), Avatar (Швеція), Emil Bulls (Німеччина), Heart Of A Coward (Британія), Imminence (Швеція), Wildways (Росія), Space Of Variations, 1914, Motanka, Velikhan, Rideau (Швеція), MegamasS, Street to the Ocean (Австрія), Bojevilla, O’Hamsters, Niamh (Італія), New Disorder (Італія).

– LIGHT STAGE:

Ic3peak (Росія), Latexfauna, Ірина Карпа та Qarpa, Yuko, Сергій Жадан та Лінія Маннергейма, Курган & Agregat, Хамерман Знищує Віруси, Sasha Boole, Pulatova (ex Flëur), Inplus.

Окрім цього, працюватимуть BEACH STAGE і REGGAE STAGE.

Допоможе створити незабутню фестивальну атмосферу генеральний спонсор «Файного Міста» – ТМ Тернопільське. Недарма кажуть, що Тернопіль направду є центром усього смачного, натурального та якісного! «Файне» – зрозуміле і близьке всім і кожному!

Смакуй «Тернопільське» на «Файному Місті»! Зроби своє літо особливим!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: