Судний день для тернопільських абітурієнтів: незабаром стане відомо, хто зможе навчатися за кошти держави

Опубліковано:
25 Липня, 2019

23 липня закінчився прийом заяв вступників до вишів. Вже 26 липня абітурієнти дізнаються, чи вступили на державну форму навчання, а до 1 серпня подати оригінали документів до закладів вищої освіти. Зарахування ж на платну форму триватиме до 30 серпня. Більше дивіться у сюжеті журналістів Т1 Новини.

Ще декілька тижнів тому Надія була випускницею Тернопільського національного економічного університету. Сьогодні вона вже у ролі абітурієнтки. Дівчина закінчила бакалаврат цього закладу за спеціальністю «Менеджмент» і без вагань вирішила вступати на магістратуру у рідному виші. Надія каже, тут змогла поєднувати навчання, громадську діяльність та роботу за спеціальністю.

– Я задоволена і саме тому я надалі залишаюсь тут. Мені комфортно тоді, коли я можу поєднувати своє навчання і з громадською активністю, а наш університет це дуже підтримує. Саме тому я можу розвиватися в різних сферах і себе не обмежувати лише навчанням, – каже абітурієнтка ТНЕУ Надія Антонюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #абітурієнт, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: