На Тернопільщині закупили ще одне соціальне таксі

Опубліковано:
25 Липня, 2019

 

У Скалат, 24 липня, завезли нове соціальне таксі, для отримання якого скористалися програмою Уряду про придбання спеціально обладнаних авто для перевезення людей з порушеннями опорно-рухового апарату.

На Тернопільщині уже закупили п’ять соціальних автомобілів, зокрема: для Байковецької, Лановецької, Теребовлянської, Шумської та Скалатської об’єднаних територіальних громад.

«У чотирьох об’єднаних територіальних громадах Тернопільщини вже діє таке «соціальне таксі», що здійснило понад 700 рейсів на замовлення осіб з інвалідністю, в тому числі й дітей. Від сьогодні ця послуга доступна й у Скалаті і скористатися нею зможуть всі, хто її потребує», — зазначила заступник т.в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Світлана Беспоповцева.

Для того аби скористатися програмою Уряду про придбання спеціально обладнаних, необхідно:

громада має створити створила службу перевезень та виділяти кошти з місцевого бюджету на її утримання;

на відповідній територіальній громаді не менше ніж 25 осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобілів.

До слова, вартість одного автомобіля становить майже 1 млн 140 тис. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #скалат, #соціальне таксі, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: