На зупинці «Євроринок» у Тернополі встановили сучасний мультимедійний монітор

25.07.2019 12:43   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

На зупинці "Євроринок" встановили новий мультимедійний монітор. Саме такими екранами планують замінити старі інформаційні дошки з афішами. Адже нові монітори можуть виконувати одразу декілька функцій. Більше в сюжеті дивіться в сюжеті Khrystyna Lutsyk.

Читайте також

Водій вигнав з автобуса хлопчика, через очерет

Новий мультимедійний монітор встановили на зупинці «Євроринок». На ньому інформація про прибуття громадського транспорту, новини з життя міста та інформаційні повідомлення міської ради. Розробники кажуть, поки проект працює у тестовому режимі. Та якщо тернополянам таке нововведення сподобається, то й в інших район встановлять схожі монітори.

- Поки будемо працювати у тестовому режимі для того, аби точно відтестувати все. Подібні системи без зображення працюють у Тернополі 9 років на зупинках громадського транспорту. Всі вони разом будуть об’єднані в єдину мережу. Місто отримає можливість інформувати населення на 30 зупинках громадського транспорту. На найбільших зупинках, - каже керівник українського інформаційного агентства "Вуличне радіо" Олег Нитка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі