Відтепер тернополянам стане зручніше добиратися до автовокзалу (Відео)

Опубліковано:
24 Липня, 2019

На вулиці Живова почали облаштовувати нову тролейбусну зупинку. Незабаром тернополяни зможуть доїхати до автовокзалу тролейбусом. Наразі поблизу автовокзалу комунальники встановлюють опори для тролейбусних ліній. Після усіх облаштувань тролейбуси, що проїжджають повз Центральний ринок на Живова заїжджатимуть і на автовокзал.

Поблизу автовокзалу Тернополя облаштують нову тролейбусну зупинку. Раніше тролейбуси зупинялись лише на зупинках Ринок та Стадникової. Люди розповідають – ця зупинка буде корисною для пасажирів, бо чимало тернополян та гостей міста користуються послугами автовокзалу.

Ще позитивніше про нову тролейбусну зупинку відгукуються й молоді матусі з візочками, кажуть: віддають перевагу електротранспорту.

Тролейбусна зупинка дасть тернополянам можливість користування громадським транспортом, а не лише послугами приватних перевізників – розповідає радник міського голови Тернополя Антон Марчевський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зупинка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: